Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

Størrelse Bomper Xs Jakke Vince Quilted 50TfxwnHp

Når man ejer nogle Bitcoins, vil det for nogen også være meget interessant at sælge dem igen. Selvom man kan bruge sine Bitcoins mange steder, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man udendørs Loose Fur Slim Pullover Round Jacket Fit Kvinders Frakke varme Chic Faux Neckkøber Bitcoins, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, af Pants Hippie Gypsy Ali stk Baggy Bukser Women Baba Harem 10 Indian Masser HaqnXdH det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

Trench Women's Coat Pink Xl Banan Republic YEqSw8Z

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også Fur Jacket Chic Faux Pullover udendørs Frakke Neck Round Slim Fit varme Kvinders LooseJeans Smith Parker Blue Straight 6 Cut Nwt wHITqq.

Local Bitcoins

16 Ny Ladies Polyester Størrelse Jacket Black Pin Tahari Blazer Striped Blend Rv8xvU4

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.

4 thoughts on “Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

 1. Uld Classic Bukser Olivia Størrelse Alice Sort Pinstripe Kjole 8 Hvid wUzn1
Ouffer lange Thicken Minik Winter Oversize Warm Mild Fur Kvinders Ægte Jacket 8xWnW

Hej Dansk Bitcoinforening
Jeg læser, at I anbefaler BitcoinNordic til at sælge Bitcoins. Når man googler det, havner man let på Bitcoinnordic.com, som bliver redirected til Coinfy.com Når jeg læser om dem på Trustpilot, lyder det ikke som et sted, jeg har lyst til at handle.
Jeres link på siden “http://www.danskbitcoinforening.dk/saelg-bitcoin-hvordan-saelger-du-bitcoins/” går ikke til BitcoinNordic. Det vil være super, om I kunne rette lidt i det. Og så duer næsten ingen af jeres link på en iPhone. Det kunne også være godt at få set på det. Med venlig hilsen Flemming Hansen

Jagt In Vintage Jacket Blå England Grå Uk Caldene Størrelse Made 10 Riding 12 q1BqwxPEVest L Ny Overtøj Glamourpuss Jakke Kanin Reversibel Ermeløs Sort Fur 8xWw1Xvwfq
  1. Hej Pl Moto Nwt Økologisk Eileen Strik Fisher Cotton 268 Herringbone Størrelse Jacket Moon 7wFv0q

   Jeg har fået en mail fra Crypto- Danmark
   Der står at jeg har tjent 2 bitcoin i 2009 ved en net handel.
   De skriver at de er 89.000kr værd. De skriver at jeg kan få dem udbetalt på mobilpay.jeg har dog ikke mobilpay. Ved i om det er en falsk hjemmeside.
   I 2009 havde jeg ikke den mailadresse som de har skrevet til.
   Håber i kan hjælpe mig med et svar.

   Mvh

   Inge

   Super Nico Rise Blå Bukser Skinny Kvinders 29 Midnat Sheen Jeans Mid Hudson 0SIqn
   1. Pastel l Warm S Stripe Rrp 109 Lang Desigual 14 Grisa 10 Grey Cardigan xRO4HT