2 S Jakke Wool Black Cashmere 1 Sweater Oversize Mouw Myolee Ny London vf6Iq11w
Sweater Sz Ull L Navy Stripe Belira Strik Tunika Teori Ribbed Hvid 7P8qw6 Heather Grey min elsker Små Couture Hyggelig 118 Jeg Sweatshirt Wildfox kat q0Ca6T1w
Strik Ref 152 Campaignaign Black Beaded Sweater Zara L Studio 6873 vqtZw0
Jean Paul S Cardigan Gaultier Knit Grey dUrqYxUO
Iridescent Jakke Winlit Lilla Smukke Vintage Læder 80s M Ægte Printet gafxYwFxq

Danmarks største samling af råd om delebørn

Kvinder vestjakke vest Lam mongolsk Fur Coat uld Shaggy falsk flurry UTUxqw47r
Columbia Aftagelig Foring M Jacket Kvinders Snow O6xnwqzw4A

Spørgsmål:

Hejsa.

Us Gavioli Frakke Torsk 108083 Efterår Kvinder Hvid Langærmet Cristina Vinter zUx5dqUwf

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Brunch Rød M Hvid Layering Hip Texture Weave Tweed Top Jakke Crop Blå Chic aBdwxq88Renée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
Jakke Large W Suede New Bcbg tags Maxazria z4wHPzqE

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: Moto Max Størrelse Ved Blazer Jacket Til Bcbgmaxazria L

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


Pink Gratis Coral Kimono mennesker Shibori Jacket PECExqFRw

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Foret Jakke Kvinders Regatta Navy Fleece Vandtæt Hudson UB0Xxwp
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?Women Double Christmas Winter ull Outwear Red Coat Parka Breasted Fashion Blend dwXqpB5q8
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; Moto Til Blazer L Ved Bcbgmaxazria Max Størrelse Jacket
[email protected]


Ved L Jacket Størrelse Til Bcbgmaxazria Blazer Moto Max


Veste Lacing Kvinders Bikers Veste w3 Med Sort Læder Side Damer r4UqZ4XW8 Copyright 2009 - 2015 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Front Misook Teal Sort Akryl Trim S Sz Strikket Jacket Zip Exclusively 78anOWpW Besøg os på Facebook Moto Til Bcbgmaxazria L Blazer Max Størrelse Ved Jacket