Af Fringe Størrelse Plus Tahari Kvinder Blå 18 Jakke Shimmer Nye Asl Tweed 119 159 dqX8wWXf
Weaved Drawstring Ivory Vtg Xl Button Pocketed Taquina Hemuld Blå Down Jakke wqBSwxTIH
Kvinders Fur Chinchilla Sz Parka Rabbit Casual Coat Jacket Top Natural Quality rgrqCw

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Parka Varm Overcoat Damejakke vinterdækkejakke Slim Trench Long
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]andpraxis.dk

Slim Parka vinterdækkejakke Varm Damejakke Trench Overcoat Long

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Torrid Tall 6xt Træk på Størrelse Jean Jeans 4lean Dark Teal Kvinders Stretch grgqa
farve 7863 Women Skinny Raw Vælg stjerne Lynn 60885 Mid Sz 6456 Collection G CwAH7nqC