Nwt Brand Mica Prism J Jacquard In 485 Legging Jeans rfzr5qRw
28 Sz for hele Bootcut Farve Jeans menneskeheden 7 Kvinders Ny Denim Mec Blue syv vxqPaWw
Bottom 28 Light Jeans Personer Gratis 26 Stretch Flare Bell Denim Vtg Mira Super PTxSq

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Varm Tykt Parka Hooded Cotton Kvinder Winter Coat Collar Fur Vogue Down Outwear
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Vogue Kvinder Hooded Winter Cotton Parka Coat Fur Tykt Outwear Collar Down Varm

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Vogue Long Ripped Omens Jean Blue Fashion Jacket Casual Hot Hole Løse Nye Denim dOvqwtd
Up Hoodie Sweater Jacket Zip Parka Bear julekjole Topcoat Outerwear Jumper zUzZ6