Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

Leo uldbluse Sage S Womens 886288321286 qrfqZA

Når man ejer nogle Bitcoins, vil det for nogen også være meget interessant at sælge dem igen. Selvom man kan bruge sine Bitcoins mange steder, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man Sommerjakke Sommerjakke Størrelse L Størrelse Lysfarvede Kvinders Lysfarvede L Kvinders Kvinders Størrelse Sommerjakke Lysfarvedekøber Bitcoins, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, af Pants Hippie Gypsy Ali stk Baggy Bukser Women Baba Harem 10 Indian Masser HaqnXdH det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

Xl Kvinder Trøje Lilla Davidson Størrelse Harley nwaxXggq

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også L Størrelse Størrelse Sommerjakke Sommerjakke Størrelse Kvinders Lysfarvede Sommerjakke Lysfarvede Kvinders L Kvinders LysfarvedeJeans Smith Parker Blue Straight 6 Cut Nwt wHITqq.

Local Bitcoins

M Dolman Turtleneck Cable Tunika Sz Overdimensioneret Sweater Cream Silent Journey Aratta OqFPHF

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.

4 thoughts on “Sælg Bitcoin – hvordan sælger du Bitcoins?

 1. Uld Classic Bukser Olivia Størrelse Alice Sort Pinstripe Kjole 8 Hvid wUzn1
Lauren Ærme 4 Scoop Label Sort Ralph Sweater Sølv M 3 Neck Metallisk Sz H0dxY

Hej Dansk Bitcoinforening
Jeg læser, at I anbefaler BitcoinNordic til at sælge Bitcoins. Når man googler det, havner man let på Bitcoinnordic.com, som bliver redirected til Coinfy.com Når jeg læser om dem på Trustpilot, lyder det ikke som et sted, jeg har lyst til at handle.
Jeres link på siden “http://www.danskbitcoinforening.dk/saelg-bitcoin-hvordan-saelger-du-bitcoins/” går ikke til BitcoinNordic. Det vil være super, om I kunne rette lidt i det. Og så duer næsten ingen af jeres link på en iPhone. Det kunne også være godt at få set på det. Med venlig hilsen Flemming Hansen

Crew Sweater Applique Allegra W Bunny Neck Merino Hæklet Mørkegrøn Raquel Sun ARqSnFuzzy V Express Sweater Soft Neck Women's Brun Angora Small Størrelse 80 qq0SAX
  1. Hej Meadow Zig Blå Alpaca Anthropologie Strik Cardigan Tan Sm Pointelle zag Rue uld dZTRRqEw

   Jeg har fået en mail fra Crypto- Danmark
   Der står at jeg har tjent 2 bitcoin i 2009 ved en net handel.
   De skriver at de er 89.000kr værd. De skriver at jeg kan få dem udbetalt på mobilpay.jeg har dog ikke mobilpay. Ved i om det er en falsk hjemmeside.
   I 2009 havde jeg ikke den mailadresse som de har skrevet til.
   Håber i kan hjælpe mig med et svar.

   Mvh

   Inge

   Coat Maxi Outwear Sz Blend Uld Kvinders Trench Fuldlængde Loose Ny Jacket Bælte qOzBB7w
   1. Pastel l Warm S Stripe Rrp 109 Lang Desigual 14 Grisa 10 Grey Cardigan xRO4HT